Schoonmaakbedrijf Maarschalkerweerd verricht voor u allerlei reinigings- en schoonmaakwerk. Voor elk probleem vinden wij de beste oplossing, zodat wij efficiënt te werk kunnen gaan. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten:


Schoonmaakonderhoud
Vloeronderhoud
Specialistisch reinigen
Extra services

Schoonmaakonderhoud

Glasbewassing

 

U wilt streeploze ramen en een schone omlijsting!

Onze glazenwassers hebben veel ervaring en zorgen voor het beste resultaat. Hoewel ze regelmatig de ladder gebruiken, maken ze zonodig gebruik van moderne werkwijzen, zoals de osmose telescoop en voor het zeer hoge werk een hoogwerker.

Antispin- behandeling

Heeft u last van spinnen in of rondom uw huis of kantoor? Met onze antispinbehandeling krijgen wij uw pand gedurende een half jaar voor 90% spin vrij. We verwijderen de webben en spuiten antispinnenmiddel. Het antispinnenmiddel bevat alleen natuurlijk extracten en valt binnen het besluit gedifferentieerd handhavingsbeleid (biociden) van VROM. 

Kantooronderhoud

 

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de (dagelijkse) reiniging van uw bedrijfspand op zich kan nemen? Wij staan garant voor de hygiëne binnen uw kantoor! Wij reinigen en onderhouden uw vloeren en sanitair en zorgen daarnaast voor het schoon en stofvrij houden van meubilair. Onze medewerkers gaan zorgvuldig en professioneel te werk, met aandacht voor uw eigendom.

Vloeronderhoud

Tapijtreiniging

 

Wij werken met verschillende soorten reiniging, voor elk tapijt de juiste reiniging. Onze methodes voor tapijtreiniging:

 • Sproei-extractie tapijtreiniging: We spuiten opgewarmd water onder regelbare druk in het tapijt en zuigen dit er direct, met het vuil, weer krachtig af.
 • Poederreiniging: We strooien een speciaal reinigingspoeder over het tapijt en borstelen het vuil eruit met een speciale borstelmachine.
 • Bonnet-methode: We vernevelen een kristalliserende vloeistof, die vuil omsluit. Vervolgens verwijderen we het vloeistof met het omsloten vuil.

Wij kunnen het tapijt vervolgens impregneren: we vernevelen een impregneermiddel waardoor uw tapijt in de toekomst minder vuil opneemt.

Overig vloeronderhoud

Uw parket- of natuurstenenvloeren kunnen wij reinigen op de volgende manieren: 

 • Linoleum/marmoleumvloeren: Reinigen en strippen van de oude waslaag en het aanbrengen van 2 nieuwe lagen polymeerwas. Keuze uit diversen soorten.
 • Natuurstenenvloeren: Kristalliseren van uw marmeren vloer biedt uw vloer weer hardheid, doorzichtigheid en bescherming tegen het indringen van vuil en vlekken. Ook kunnen wij uw natuurstenen vloer impregneren tegen water en vuil.
 • Parket: Wij reinigen of schuren uw vloer op vakkundige wijze en brengen de door u gewenste lak, olie, wax of waslaag aan.

Onze werkwijze

 

Zoals u ziet zijn er veel verschillende manieren voor het onderhoud van uw vloer. Elk oppervlak en elke vloer vraagt dan ook om een specifieke aanpak.

Wilt u meer informatie over onze werkwijze of vraagt u zich af welke reiniging het beste bij uw vloer past? Vraag ons naar de mogelijkheden. We komen graag bij u langs voor het geven van informatie, het zetten van een proefstukje of een vrijblijvende offerte.

Specialistisch reinigen

Dakpanreiniging

 

Algen- en mosgroei op uw dakpannen kunnen uw dakpannen aantasten waardoor ze poreus worden. Dit kan lekkages veroorzaken.

Wij reinigen uw dak met een hogedruksysteem waarbij alle aanslag en viezigheid wordt verwijderd. Vervolgens spuiten we het dak in met anti algen- en mosspray, waardoor de achtergebleven algen- en moskiemen doodgaan. Ten slotte kunnen wij, afhankelijk van uw wensen, het dak impregneren waardoor het water en vuil afstotend wordt.

Gevelreiniging

 

Kan uw gevel wel weer een schoon uiterlijk gebruiken? Wij reiniging uw gevel door de bakstenen onder hoge druk met heet water te bespuiten of te bestralen. Dit heeft een verbazingwekkend resultaat. U kunt dit zien op de foto's onderaan de pagina.

Voor een langdurig effect adviseren wij de gevel na reiniging te impregneren, zodat de gevel vuil en waterafstotend wordt.

 

Dakgoten schoonmaken

Een volle dakgoot kan vervelende schade veroorzaken, zoals wateroverlast. Laat daarom tijdig uw dakgoten reinigen.

Wij legen en reinigen uw dakgoot op een professionele manier. Naar uw wens komen wij eenmalig of op terugkerende afspraak uw dakgoten reinigen.

Terrasreiniging

Wij reinigen uw terras door het vuil onder druk van de tegels te spuiten. Zo nodig vullen we stukken aan met zand. Na afloop ligt uw terras er weer schoon en verzorgd bij. Desgewenst impregneren wij uw tegels, zodat deze waterafstotend en minder glad zijn.

Krasverwijdering

Krassen in het glas of in badkuipen zijn een veel voorkomend probleem bij de oplevering van (nieuw)bouwprojecten.

Wij bieden u een snelle, effectieve en goedkope oplossing voor het verwijderen van krassen uit glas, badkuipen of marmeren vensterbanken door deze er uit te polijsten.

Industriële reiniging

Het schoonmaken van industriële machines is een vervelend en gevaarlijk klusje. Is uw machine wel toe aan een grondige schoonmaak?

Wij hebben ruime ervaring en kennis op het gebied van industriële reiniging van o.a. machines, veegmachines, schrobzuigmachines, industriële stofzuigers, olievlekken en koelelementen van koelers.

Extra services

Bouwservice

Voor diversen aannemersbedrijven verzorgen wij de schoonmaakwerkzaamheden, zowel tijdens als na afloop van de bouw.

Werkzaamheden die wij als VCA gecertificeerd bedrijf uitvoeren zijn:

 • Wekelijkse schoonmaak ketenpark
 • Bouwopruimwerkzaamheden
 • Opleveringsschoonmaak
 • Inleenpersoneel
 • Verhuur van (schoonmaak) machines met personeel.

 

Levering sanitaire producten

Als extra service leveren wij aan kantoren allerlei schoonmaakmiddelen en sanitaire producten. Wij doen ook de bij- of navulling van deze producten. U kunt het hele proces aan ons overlaten!

Voor en na foto's